Zwembad tuin


  • Project - Poolgarden
  • Ontwerp
  • Oppervlakte 564m2
  • Omgeving - Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland

Geïnspireerd vanuit de Japanse tuinarchitectuur, heeft deze tuin een vergelijkbare visie met een rustgevende en kalme sfeer. Er is gekozen voor een wit en zwart contrast tussen de materialen. Dit heeft hetzelfde contrast als de woning. In samenhang met de zwarte houten schutting en palen geeft dit een mooie balans aan het geheel.

De vlonder heeft een hoogteverschil omdat dit voor mooie zichtlijnen zorgt en de tuin verbind tussen woning en het pool house. Achter de vlonder is er kunstgras aangelegd voor activiteiten van de kinderen. Dit past goed bij de behoefte van de bewoners en complimenteert het design van deze tuin.

Animatie Zwembad tuin


Bekijk hier de kleine film die wij gecreëerd hebben van dit tuinplan. Deze film neemt je als het ware mee de tuin in. De beleving is enorm, met je gedachte zit je nu al in de tuin, van de wind door de beplanting tot aan de fluitende vogels.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.