In de studio

Mijn naam is Silvio Vermeer, toegewijd tuinontwerper. Mijn hart gaat sneller kloppen van de natuur en goed doordacht design creëren. Dit is onder andere mijn designfilosofie en de reden waarom ik dagelijks in de studio aan de ontwerptafel ben te vinden. Het maken van groene buitenruimtes die je zintuigen prikkelen.

Zeer natuurlijk, het strakke lijnenspel en de imperfectie van beplanting. Iedere tuin die ik creëer start met potlood op schetspapier, omdat ik zo de ruimte goed kan inbeelden en ontwerpen naar vorm en functie.

Buitenruimtes die van het begin tot het eind een echte beleving zijn. Uiteindelijk eindigt het ontwerpproces in de studio digitaal en maak ik hiervan fotorealistische animaties. Zo komt alles samen en wordt jouw tuindroom werkelijkheid.

Tuinontwerp

Wij ontwerpen kleine tot exclusieve tuinen en alles hier tussen in. Buitenruimtes die bij thuiskomst rust geven en tegelijkertijd alle zintuigen prikkelen. Kom dichterbij de natuur en ervaar de buitenruimte als een verlengstuk in jouw leefomgeving met al het hedendaagse comfort.

Ontdek

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.