Mediterrane tuin


  • Project - Modern Mediterranean
  • Ontwerp-begeleiding
  • Oppervlakte 900m2
  • Omgeving - Naaldwijk, Zuid Holland

Het zwembad is het centrale punt in de achtertuin en is vanuit meerdere zichtlijnen te zien. De strakke lijnen van de houten vlonder en betonnen tegels i.c.m. de beplanting geven het geheel een robuuste maar tegelijkertijd een geraffineerde uitstraling.

Verder is er ruimte gemaakt voor een pergola met eigen ontwerp buitenkeuken en bar van SV STUDIO. Aansluitend hebben we hier een zit gecreëerd voor gezelligheid en na te tafelen.  De tuin is op deze manier ingericht om mee te bewegen met de behoeftes van de opdrachtgever.

De beplanting bestaat uit mediterrane beplanting. Met bijvoorbeeld een aantal Yucca's, Agaven, Palmen en naaldbomen. Deze beplanting is selectief gekozen in samenwerking met de klant. De echte eyecatcher is de 'Chamaeropsis humulis' Deze geven een mooie moderne en mediterrane sfeer aan de tuin.

Animatie Mediterrane tuin


Bekijk hier de kleine film die wij gecreëerd hebben van dit tuinplan. Deze film neemt je als het ware mee de tuin in. De beleving is enorm, met je gedachte zit je nu al in de tuin, van de wind door de beplanting tot aan de fluitende vogels.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.