realisatie


We nemen de realisatie van jouw tuin zeer nauw. Ieder detail uit het plan komt ter sprake. Tijdens de aanleg is er dus een goede communicatie tussen ons en de uitvoerende partij. We zorgen dat de beplanting volgens het beplantingsplan wordt uitgezet en installeren de verlichting volgens het plan. We begeleiden het project van het begin tot het einde voor een vloeiend proces.

In het realisatie traject oftewel de aanleg van de tuin is er keuze uit twee opties. Hier staat uitgelegd wat je kunt verwachten tijdens dit traject en welke service wij kunnen aanbieden. Welke keuze je ook neemt bij SV STUDIO assisteren wij jou graag hiermee. Offerte ontvangen? Volg dan de instructies op het onderstaande formulier en wij helpen je graag verder.

Realisatie Optie 1 - Project begeleiding

We nemen het gehele traject tot ons en voorzien de uitvoerende partijen van alle informatie.

- Projectbegeleiding van het begin tot het einde- Het contact met de hoveniers en overleg hiermee- Het opvragen van offertes voor de beplanting en materialen- Alle communicatie met de leverancier en derden partijen- Bezoek aan de vaste boomkweker- Het selecteren van de beplanting en bomen- Aanwezigheid bij levering beplanting- Aanwezigheid bij het aanplanten van de beplanting en bomen- Het plaatsen van de verlichting (In-lite)- Verdere aansturing en supervising

Realisatie Optie 2 - Meedenken

We zoeken de juiste kandidaten om jouw tuin te realiseren. In het offerte traject van de vakkundige denken we mee en geven hierover onze adviezen.

- Het contact met de hovenier en het overleg hiermee- Het opvragen van de offertes voor de beplanting en materialen- Communicatie met de leverancier en derden partijen- Bezoek aan de vaste boomkweker- Het selecteren van de beplanting en bomen- Aanwezigheid bij het aanplanten van de beplanting en bomen- Het plaatsen van de verlichting (In-lite)

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.