Tuinstyling op maat

Om de buitenruimte af te maken is het van belang dat we hiervoor de juiste materialen (meubels en accessoires) inzetten die het plaatje compleet maken. Onze studio heeft hierin een partners die onze ontwerpen complimenteren en waarmee wij jullie graag kennis laten maken. Nadat de aanleg van de tuin is voltooid, plannen we een afspraak en bezoeken we samen deze inspirerende merken.

Onze projecten


Inmiddels ben je vast wel geïnspireerd geraakt door onze projecten. Onze studio heeft al meerdere grote en verschillende projecten mogen ontwerpen. Eén van deze projecten is een bostuin met weelderige beplanting, waar we strakke lijnen hebben gecreëerd met intieme zitgedeeltes. Daarnaast hebben we een meerdere tuinen ontworpen met een zwembad en stadstuinen met veel groen in combinatie met een moderne uitstraling. Ervaar de buitenruimte als een verlengstuk in jouw leefomgeving.

Bekijk meer

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.