Het maken van een uitzonderlijk tuinontwerp

Wij ontwerpen kleine tot exclusieve tuinen en alles hier tussenin. Buitenruimtes die bij thuiskomst rust geven en tegelijkertijd de zintuigen prikkelen. Kom dichter bij de natuur en ervaar de buitenruimte als een verlengstuk in jouw leefomgeving met al het hedendaagse comfort.

Ons ontwerpproces

Na onze eerste afspraak op locatie beginnen we aan het tuinontwerp. We volgen de lijnen van de buitenruimte en delen deze naar vorm en functie in. We houden rekening met facetten zoals het licht inval, waar schijnt de zon en waar bevindt de schaduw zich. Vanzelfsprekend verwerken we alle wensen in het plan, daarnaast wordt er een materialenpalet gecreëerd en maken we een passende selectie aan beplanting.

We creëren een complete presentatie bij ons in de studio, hier door lopen we het presentatieboek waar het tuinontwerp, het materialenpalet en het beplantingplan is te zien.

Aan de slag

Tuinstyling op maat


Om de buitenruimte af te maken is het natuurlijk van belang dat we hier buitenmeubels en accessoires voor in zetten, die het plaatje compleet maken. Onze studio heeft hierin een aantal partners die onze tuinontwerpen complimenteren en die wij hiervoor graag gebruiken. Na de uitvoering van de tuin plannen we een afspraak en bezoeken we deze inspirerende merken.

Ontdek

Onze projecten


Inmiddels ben je vast wel geïnspireerd geraakt door onze projecten. Onze studio heeft al meerdere grote en verschillende projecten mogen ontwerpen. Eén van deze projecten is een bostuin met weelderige beplanting, waar we strakke lijnen hebben gecreëerd met intieme zitgedeeltes. Daarnaast hebben we meerdere tuinen ontworpen met een zwembad en stadstuinen met veel groen en een moderne uitstraling. Ervaar de buitenruimte als een verlengstuk in jouw leefomgeving.

Bekijk meer

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.