Stijlvolle Kleine Tuin


  • Project - Stijlvolle Kleine Tuin
  • Ontwerp
  • Oppervlakte 60m2
  • Omgeving - randstad

Deze stijlvolle kleine tuin is ingedeeld met een open lounge gedeelte en een overkapt gedeelte waar lekker gedineerd kan worden. Door te spelen met hoogte verschil is er een mooie verbinding ontstaan tussen beide terrassen. Het waterelement is in het midden van de tuin geplaatst om vanuit meerderen zichtlijnen te zien.

De lamellen in de overkapping zorgen voor de ultieme binnen-buiten ervaring. Deze kunnen op allerlei standen gezet worden voor licht inval en om mee te bewegen met het weer. De mooie donkere en aardse kleuren zorgen voor een warme uitstraling en een stijlvol geheel.

De tuin is een kleine groene oase om lekker tot rust te komen. Er is snoeivorm te vinden, een verticale planten muur, vaste planten, en grassen. Door de juiste beplanting toe te passen is er hoogte en diepte gecreëerd. Hierdoor lijkt de tuin optisch vele male groter. De twee sierheesters Cornus Kousa spelen hier een grote rol in.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.