Kleine stadstuin


  • Project - Small Zen Garden
  • Ontwerp en begeleiding
  • Oppervlakte 46m2
  • Omgeving - Wassenaar, Zuid Holland

Fam. Van der Velden, 'SV Studio heeft een prachtig en volledig tuinontwerp gemaakt voor onze stadstuin. De 3D-beelden geven goede impressies wat het potentieel is van onze tuin. De studio is van alle gemakken voorzien om het tuinontwerp door te nemen. Door SV Studio kunnen we aan de slag met de realisatie van onze droomtuin'

In deze kleine tuin van 46m2 was het zaak om de opdrachtgevers zowel comfort te geven als veel ruimte voor groen plaats te maken. Dit is een grote uitdaging in een kleine tuin als deze. Door veel zwart op de achtergrond te gebruiken verlengen we de tuin optisch waardoor het veel groter oogt dan dat het in werkelijk is.

Er is plaats gemaakt voor een hard houten terras en een overkapping. Naast het houten terras is er aan de kant van de gevel een tegel terras geplaatst om hier met de zonsondergang te genieten.

Het linker en rechterdeel van de tuin is beplant met siergrassen, varens en vaste planten voor een jaar lang genot. In het midden van het de tuin is er een jong volwassen Acer Palmatum 'Osakazuki' geplant. Doordat er een middelgrote meerstammige heester is geplaatst is niet alles in een blik zichtbaar. Dit maakt de tuin uitdagend en spannend.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.