Bedrijfstuin


  • Project - Office Garden
  • Ontwerp en begeleiding
  • Oppervlakte 2183m2
  • Omgeving - Dordrecht, Zuid Holland

Het gebouw bestaat uit veel hoeken en strakke lijnen. Dit is in vele facetten terug te zien in het lijnenspel van de tuin. Samen met de organische lijnen van de beplanting vormen deze twee elementen eenheid. De grote keien, de organische vorm van het Sedum en de rechthoekige betontegels geven de entree een kunstzinnige uitstraling.

Rondom het gebouw is er groen verwijderd om ruimte te maken voor meer parkeergelegenheden. Om toch weer een natuurlijke plek te creëren is er een op maat gemaakte plantenbak gemaakt met geïntegreerde zitruimte. Hier kan het personeel tussen het groen in de lunchpauze lekker ontspannen in de buitenlucht.

De beplanting bestaat uit een jaarrond groen pallet met af en toe uitschieters van diverse kleuren. Zo hebben we gekozen voor veel vaste planten, varens en siergrassen. In de tuin staan een aantal Zelkova Serrata bomen, deze laanbomen zijn bladverliezend en geven mooie rode/oranje herfst kleuren. Dit zorgt voor een kleurend contrast tegen het zwarte pand.

Animatie bedrijfstuin


Bekijk hier de kleine film die wij gecreëerd hebben van dit tuinplan. Deze film neemt je als het ware mee de tuin in. De beleving is enorm, met je gedachte zit je nu al in de tuin, van de wind door de beplanting tot aan de fluitende vogels.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.