Kleine Moderne Tuin


  • Project - Kleine Moderne Tuin
  • Ontwerp
  • Oppervlakte 60m2
  • Omgeving - randstad

De drijfveer tijdens dit ontwerp was om zo veel mogelijk dezelfde sfeer toe te passen als binnenshuis. Dit zie je met name terug in de watertafel, de buitenkeuken en de plantenbak. Deze elementen zijn in een beige tint gespoten voor een warme en zachte uitstraling zoals de 'Japandi' stijl in huis.

Ingedeeld in twee delen met een overkapte lounge en open ruimte om te dineren. Het achterste gedeelte van de tuin is mooi verstopt achter de groene muur van beplanting. Dit geeft de tuin een ruim gevoel en zorgt voor een oase van rust.

Er is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van groen om zo een mooie balans te creëren samen met de verharding. Er mooie combinatie gemaakt van snoeivorm, varens en grassen. Als statement staat er in het midden van de tuin een grote meerstammige boom, dit resulteert in veel natuurlijke schaduw en verkoeling.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.