Groene moderne tuin


  • Project - Green Urban Garden
  • Ontwerp en projectbegeleiding
  • Oppervlakte 138m2
  • Omgeving - Maasdijk, Zuid-Holland

De juiste proporties zorgen voor intimiteit en een mooie flow door de tuin heen. Hierdoor krijgt de verharding niet de overhand en is er genoeg ruimte voor de beplanting. Het materialen pallet bestaat uit zachte en warme aardse tinten.

Wat uniek is aan deze buitenkamer dat de glazen pui wegvalt in de muur. Een creatieve oplossing en tegelijkertijd een esthetiek hoogtepunt. Tijdens de zomer wanneer de buitenkamer volledig is geopend geeft dit een open en luchtig gevoel. Als het najaar nadert en de glazen pui is gesloten is er een aangename temperatuur om te loungen of te dineren.

Door de organische vormen is er een mooi looppad ontstaan. Hierdoor hebben we een drietal sierheesters met een rijke omvang kunnen plaatsen. Deze geven veel volume en diepte, wandelend door een kleine groene oase waar je uiteindelijk bij de buitenkamer uitkomt.

Een groene tuin is een tuin met onderhoud. Gelukkig heeft de opdrachtgever groene vingers en zal deze tuin met behulp van onze nazorg de komende jaren mooi vorm krijgen.

Animatie groene moderne tuin


Bekijk hier de kleine film die wij gecreëerd hebben van dit tuinplan. Deze film neemt je als het ware mee de tuin in. De beleving is enorm, met je gedachte zit je nu al in de tuin, van de wind door de beplanting tot aan de fluitende vogels.

Kom in contact


Heb jij een nieuwe tuin? Of wil je voor een tuinrenovatie gaan?Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder om jouw droomtuin te realiseren.